Jump to content
TUFLOW Forum

Search the Community

Showing results for tags 'gpu model failure'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • About This Forum and Announcements
    • How to Use This Forum
    • Forum Feedback
    • Announcements
  • TUFLOW Modelling
    • 1D/2D Linking
    • 1D Domains
    • 2D/2D Linking
    • 2D/2D Nesting
    • 2D Domains
    • Boundaries
    • Documentation & Tutorial Model
    • Dongles/Licensing/Installation
    • Ideas / Suggestions / New Features
    • Mass Balance/Mass Error
    • MATH Errors & Simulation Failure
    • Restart Files
    • Post-Processing
    • Software/Hardware Requirements
    • Text Files (.tcf, .tgc, .tbc, .ecf)
    • Utilities
    • Miscellaneous
  • Other Software
    • ISIS-TUFLOW
    • MapInfo/Vertical Mapper
    • miTools
    • Other GIS/CAD
    • SMS
    • XP-SWMM2D
    • UltraEdit/Excel
    • TUFLOW Apps

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, We are running some TUFLOW models using the GPU hardware and HPC solution scheme (Build 2017-09-AC). We found that some of the runs fail without warning (well into the simulation). It seems that they are 'exiting without prompt', so we are unable to view the dos window to see what has caused the models to fail. We have tried disabling the 'quick edit mode' in the dos window in case the issue was related to the 'TUFLOW pause mid simulation? cause and solution' topic posted by Chris Huxley, but this didn't make any difference. Three runs (15, 25, and 540 minute) completed without any apparent issues. Two runs (90 and 120 minute) failed, but when re-started they completed successfully. However three longer runs (720, 2400 and 2880 minute) failed and will not complete on re-start. We have reviewed the .tlf files (both standard .tlf and hpc.tlf). We appreciate that the adaptive timestep will mask potential instabilities, but there is nothing in the tlf files to indicate that TUFLOW is having instability issues (i.e. the timesteps are consistent at the time of failure). We would appreciate some guidance on how to resolve this issue. We are managing the runs via TRIM. Kind regards, Francis Lane
×
×
  • Create New...