Jump to content
TUFLOW Forum

Search the Community

Showing results for tags 'simulation faiure'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • About This Forum and Announcements
    • How to Use This Forum
    • Forum Feedback
    • Announcements
  • TUFLOW Modelling
    • 1D/2D Linking
    • 1D Domains
    • 2D/2D Linking
    • 2D/2D Nesting
    • 2D Domains
    • Boundaries
    • Documentation & Tutorial Model
    • Dongles/Licensing/Installation
    • Ideas / Suggestions / New Features
    • Mass Balance/Mass Error
    • MATH Errors & Simulation Failure
    • Restart Files
    • Post-Processing
    • Software/Hardware Requirements
    • Text Files (.tcf, .tgc, .tbc, .ecf)
    • Utilities
    • Miscellaneous
  • Other Software
    • ISIS-TUFLOW
    • MapInfo/Vertical Mapper
    • miTools
    • Other GIS/CAD
    • SMS
    • XP-SWMM2D
    • UltraEdit/Excel
    • TUFLOW Apps

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I have a Tuflow model. It was prepared and been run by TUFLOW.2012-05-AD-w64. Now I want to run this model for a new proposed development. The end time is 18 hours. The model is Rainfall on grid model. I have updated the model with a proposed development and trying to run the model with TUFLOW.2012-05-AD-w64 . Unfortunately the model is stop working at 3:09:29 with out any reason. Here are the last two lines from my tlf file : 11368 3:09:28 -d 0 0 Wet 269523 CS 198808 2802 CE -4.4% 0.0% -4.1% Qi 44 Qo 9 dV 33 11369 3:09:29 -d 0 0 Wet 269833 CS 198666 2823 CE -4.4% 0.0% -4.1% Qi 44 Qo 9 dV 33 I appreciate that if you could let me know how i can fix it? Thank you .
  2. I have a Tuflow model. It was prepared and been run by TUFLOW.2012-05-AD-w64. Now I want to run this model for a new proposed development. The end time is 18 hours. The model is Rainfall on grid model. I have updated the model with a proposed development and trying to run the model with TUFLOW.2012-05-AD-w64 . Unfortunately the model is stop working at 3:09:29 with out any reason. Here are the last two lines from my tlf file : 11368 3:09:28 -d 0 0 Wet 269523 CS 198808 2802 CE -4.4% 0.0% -4.1% Qi 44 Qo 9 dV 33 11369 3:09:29 -d 0 0 Wet 269833 CS 198666 2823 CE -4.4% 0.0% -4.1% Qi 44 Qo 9 dV 33 I appreciate that if you could let me know how i can fix it? Thank you .
×
×
  • Create New...